Termeni si Conditii

Scris de Astro Whisperer

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Share

Astrowhisperer.com Termeni si Conditii

Ultima modificare August 1, 2014

VA RUGAM SA CITITI ACESTE CONDITI GENERALE CU ATENTIE

Table of Contents

 1. Descrierea produselor si serviciilor

  1. Bun venit pe website-ul Astrowhisperer. Prin folosirea acestui website si produselor aferente (denumit in continuare in acest document "Website") implica acceptarea acestor termeni si conditii (denumit in continuare in acest document "T&C").
  2. Prin inregistrarea unui cont nou, navigarea website-ului sau logarea in contul propiu acepti T&C. Referinte catre "Astrowhisperer" sau "noi," se regera la Astrowhisperer.com
  3. Acesti Termeni si conditii reglementeaza modul de utilizare a servicilo si produselor website-uluiin mod curent oferite de Astrowhisperer
  4. Continulul include orice text, grafica sau orice alt element careface parte din servicii, individual sau combinat, denumit in continuare "Continut"
  5. Daca nu doresti sa accepti "T&C" va rugam sa nu folositi website-ul.
 2. Contul

  1. Accesul si utilizarea unor funcții suplimentare  si/sau beneficii ale Serviciilor sunt necesare prin creearea unui cont pe website-ul Astrowhisperer.com( denumit in continuare "Cont"). Daca nu ai un cont, poti crea unul la adresa www.astrowhisperer.com .
  2. Pentru crearea unui Cont ai nevoie de o adresa de email valida si datale introduse la inregistrare sa fie exacte. Trebuie sa fi autorizat inaine de a folosi un serviciu pentru care te-ai inregistrat.
  3. Nu ai permisiunea sa:
   • Creeazi un username care este utilizat deja;
   • Creezi un username care este ofensiv;
   • Creezi mai multe conturi;
 3. Reguli de conduita

  1. Puteti utiliza Serviciile pentru scopuri legale si in functie de utilizarea anticipata a Serviciilor
  2. Nu este permis sa:
   1. utilizati Serviciile în nici un mod care incalca orice lege locala, nationala sau internationala aplicabila sau reglementata;
   2. utilizati orice element al serviciile sau continutul care ar încalca drepturile de proprietate intelectuala ale altora si / sau de Astrowhisperer;
   3. accesarea sau incercarea sa accesezi parti ale Serviciilor a caror utilizare nu a fost autorizata de catre Astrowhisperer;
   4. aranjezi, modifici, traduci, adapteazi, reproduci, copezi si/sau extragi orice informatie, siftware, produs sau element care face parte din Continut prin orice mod fara o autorizare in prealabil;
   5. transimiterea sau propagarea oricarui virus, cal toian, vierme, fisier corupt si/sau dispozitiv distructiv sau date corupte in relatie cu Servicii si /sau organizarea, participarea sau sa fi implicat intr-un fel intr-un atac asupra Serviciilor Astrowhisperer si/sau serviciile oferite de parteneri Astrowhisperer.
   6. utilizarea incorecta a informatilor, accesara contul altui utilizator, impersonarea altui utilizator sau oferirea date false in relatie cu orice individ sau entitate legala in relatie cu Serviciile;
   7. folosesti orice mijloc pentru a colecta sau intercepta date schimbate de catre ceilati utilizatori sau numele, usenameul si parolele celorlati utilizatori;
   8. refuzul supuneri la instructiunile oricarui reprezentant Astrowhisperer si/sau pretinderea in mod fals a fi un angajat sau reprezentant Astrowhisperer, parteneri sau agenti.
  3. Ne rezervamdreptul de a modifica regurile de conduita.
 4. Raportarea Continutului Ilegal

  1. Daca considerati ca orice continut pus la dispozitie in cadrul serviciilor nu respecta acesti termeni (inclusiv normele de conduida) poti raporta acest lucru folosind pagina de contact disponibila pe website sau prin trimiterea unui email la urmatoarea adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. indicand informatiile de mai jos.
  2. Pentru a ne ajuta in raspunderea rapida la raport dvs, ne ajuta sa includeti urmatoarele:
   1. data raportului;

   2. Numele, prenumele si adresa de e-mail, optional se poate aduga si nuamrul de telefon;
   3. o indicatie privind motivele pentru care considerati continutul nu este in conformitate cu acesti termeni impreuna cu dovada acolo unde este posibil;

   4. o declaratie care sa specifice ca consideri infomatia din acest raport este corecta;

  3. Dupa primirea raportului, Astrowhisperer isi rezerva dreptul de a actiona  dupa cum considera si la propie discrete;
  4. Astrowhisperer isi rezerva dreptul de a cere incetarea utilizari continutului care sa fie in contradictie cu prevederile in T&C si sau sterge continutul in cauza.
 5. Confidentialitate

  1. Utilizarea ta a site-ului este conditionata de Politica de cofifidentialitate. Va rugam sa cititi cu atentie pentru a intelege optiuniile si practicile noastre privind cum vom trata datele personale
 6. Plata

  1. Pentru mai multe informatii si practici cu privire la metodele de plata va rugam sa cititi cu atentie Metode de Plata.

  2. Astrowhisperer isi rezerva dreptul de a modificapreturile serviciilor indicate pe website. Noul pret se aplica numai pentru comenzile plasate dupa ce a intrat in vigoare noul pret.

 7. Transportul

  1. Pentru mai multe informatii si practici cu privire la metodele de transport va rugam sa cititi cu atentie Moetode de Transport.
 8. Politica de returnari

  1. Pentru mai multe informatii si practici cu privire la politica de returnare va rugam sa cititi cu atentie Politica de returnare.
 9. Accesul si termeni pentri minori

  1. Utilizarea acestui site este destinata pentru individuali cu vasta de 18 ani si peste. Daca sunteti sub varsta de 18 ani  utilizarea acestui website este posibila doar cu ajutorul unui parinte sau tutore.
 10. Rezilierea

  1. Ne rezervam dreptul de a rezilia toate sau o parte sin servicii in orice moment, fara o notificare in prealabil.
  2. Reziliera contului sai serviciile la initiativa lui Astrowhisperer
   1. In orice moment noi putem suspenda, inchide contul sau limita utlizarea una, mai multe sau parti din servicii, automat si la discretia noastra cand:
    • am trimisprin email sau am postat o cerere formala sa ne oferiti o dovada a credentialelor dvs sau sa incetezi o actiune sau incalcarea a acestor T&C;
    • este confirmat sau noi avem motive intemeiate sa credem ca:
     • nu respecti acesti T&C sau conditii speciale referitoare la un anumit serviciu sau servicii;
     • sunteti in incalcare a obligatiile sau contractuale;
     • pentru orice alt motiv in legatura cu utilizarea sau actiunii dvs in raport cu serviciile oferite.
   2. daca aveti mai mult de un cont, ne rezervam dreptul de a suspenda sau inchide toate conturile deschise dupa ce unul din ele a fost inchis in acest proces.
   3. in cazul obligatiilor legale sau contractuale, ne rezervam dreptul a lua masuri legale pe motive de raspundere civila sau penala, in scopul de a opri incalcarea si de aobtine despagubiri pentru pierderile noastre. In particular si fara limitare ne rezervam dreptul de a urmari in justitie orice utilizator care, in mod deliberat, a deteriorat sau a incercat sa deterioreze  serviciile sau a perturbat functionarea legitima a serviciilor sau a ajutat la acest lucru.
  3. Reziliera contului si/sau subscriptiile la initiativa propie.
   1. Poti sa-ti anulezi contul dvs in orice moment prin folosirea paginii de contact sau trimiterea unui email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  folosind adresa de email cu care te-ai inregistrat.
   2. Daca nu acepti acesti T&C si trebuie sa ne trimiti o solicitare de a rezilia contul tau;
   3. De retinut ca nu va fi nici o restituire totala sau partiala pentru sumele deja paltite pentru abonament daca decideti sa terminati inainte de termen.
   4. Astrowhispererisi rezerva dreptul de a recupera costurile si taxele inainte de inchiderea contului dvs sau terminarea abonamentului la un serviciu particular. In plus, este datoria ta de a plati toate sumele datorate inainte de reziliera contului. Toate problemels sau datoriile trebuie rezolvate inainte de deschiderea unui nou cont.
   5. In conformitate cu termenii si procedurie indicate mai sus, reziliera contului dvs si/sau abonamentului va intra in vigoareintr-un timp rezonabil de la primirea cererii dvs de catre departamentul nostru de servici pentru clienti.
  4. Consecintele reziliarii contului.
     1. In cazul de reziliere sau suspendare a  contului dvs veti pierde profilul si informatiile conexe, fara limitare.

     2. Astrowhisperer isi rezerva dreptul de a pastra datelele cu caracter personal referitor la profilul personal pentru o perioada de timp rezonabila.

     3. In cazul rezilerii contului dvs nu veti putea participa la serviciile care necesita un cont, fara permisiunea expresa a lui Astrowhisperer. Pentru a beneficia de servicii din nou contacti-ne Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

     4. In  cazul rezilierii contului sau serviciilor asociate cu contul tau, nici un credit( ca puncte neutilizate sau credite) nu vor fii creditatesau convertite in numerar sau orice alta forma de rambursare si nu vei mai avea acces la cont sau orice drept asociat cu contul dvs sau serviciu in cauza( ca puncte, credite, token-uri sau obiecte virtuale)

      1. Orican putem face schimbari in wensite si/sau T&C oricand din motive de securitate, legale, cele mai bune practici si din motive de reglementare. Este responsibilitatea dvs de a revizui T&C pentru actualizari si modificari.
      2. Nu vom folosi acest drept pentru a face modificari importante  in T&C fara oferindu-va o sansa sa fiti de acord.
      3. Va vom informa cu privire la orice revizuire a acestor T&C prin afisarea pe website o notificare de revizuire. Orice revizuire intra in vigoare dupa cinci (5) zile de la postarea notificariilor. Daca nu esti deacord cu modificarile aduse acestor T&C puteti rezilia contul dvs.
      4. Astrowhisperer poate modifica pentru orice motiv sau fara nici un motiv anume, in orice moment , in special din motive tehnice, cum ar fi actualizari, operati de intretinere si/sau resetari penru a imbunatati si /sau sa optimizeze serviciile.
 11. Confidentialitate si colectarea datelor cu caracter personal

  1. Este posibil sa colectam si sa pastram date in ceea ce priveste activitatea dvs in cadrul serviciilor si informatiile privind conectarea la website.

  2. Intimitatea ta este foarte importanta petnru noi si nu vom dezvalui datele dvs cu caracter personal catre terti cu exceptia cazurilor  in care ati autorizat in mod expres sau in circumstante speciale.
  3. Este posibil sa fim obligati sa dezvaluim sau partaja datele dvs cu caracter personal, in scopul de a ne conforma cu o obligatie legala sau in scopul de a identifica, intreba  sau urmariri penale a unei persoane in scopul de a pune in aplicare acesti T&C sau pentru a proteja drepturile noastre, propietatea sau siguranta noastra si a celorlati utilizatori si tertilor. Acestea includ schimbul de informatii cu alte companii si organizati in scopul de protectie impotriva fraudei si reducerea riscului de a intra in incapacitate de plata
  4. Astrowhisperer isi rezerva dreptul de a colecta, depozita si folosirea de date anonime privind utilizarea website-ului.
  5. Pentru informatii suplimentare privind utilizarea datelor cu caracter personal va rugam sa cititi cu atentie politica noastra de confidentialitate 

 12. Contact

  1. Acesti T&C pot fi accesati oricand la www.astrowhisperer.com
  2. Pentru orice intrebare cu privire la acesti T&C ne puteti contacta la urmatoarea adresa:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

ACESTI TERMENI SE APLICA DOAR IN MASURA AUTORIZATA DE LEGE.

ORICE FOLOSIRE A SERICIILOR IMPLICA APROBAREA FARA REZERVE A ACESTOR T&C SI POLITICA DE CONFIDENTIALITATE.

 

Accesări: 804

This website uses Cookies View PrivacyPolicy