Numerologia

Scris de Astro Whisperer

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Share

Numele tau si data nasterii nu sunt un accident.

Numerologia exista de milenii si originile ei sunt inca un mister.

Este o forma de divinatie impreuna cu Astrologia, Tarotul, I CHing, Chiromantie si multe altele care se ocupa cu studiul numerelor reflectand asupra caracteristicile caracterului, talentelor, motivatiilor si drumului in viata.

Cu mii de ani in urma, civilizatiile timpurii din Egipt si Babilon au recunoscut puterea numerelor.

Unul dintre maestrii sai a fost Pitagora (aprox 580-520 IHr) unul mare filozofi si matematician care a reusit sa descopere rolul primar al cifrelor, el creeand “scoala  pitagoreica” pentru a le intelege mai bine si a transmite mai departe cunostintele lui. El credea ca literele din alfabet corespund anumitor numere si pornind de la aceasta teorie, el a dezvoltat sistemul pe care il folosim astazi in numerologia moderna.

Pentru a intelege rolul numerologiei in viata noastra va pot spune ca data nasterii, numele si prenumele sunt foarte importante. Orice om care s-a nascut si i-a fost dat un nume va avea posibilitatea sa-si descopere capacitatiile formidabile, calitatiile, aptitudinile si defectele sau limitarile pe care trebuie sa le depaseasca.

Chiar daca unele din numere seamana, de exemplu “Calea vietii” , nu insemna ca suntem identici. Pot exista scopuri si dorinte asemnatoare dar fiecare din noi este UNIC, intr-un fel sau altul, cu liberul arbitru si libertate de decizie.

Numerologia indica potentialul din noi si cum poate fi valorificat, dar asta depinde de fiecare din noi in parte.

Pentru a putea folosi si tu acest sistem am sa scriu cate un pic despre cele mai importnate numere  din viata dvs:

 • Calea in viata,
  Este determinata prin suma numerelor din data nasterii.
  Este cel mai important numar din numerologie, tot ceea ce esti tu care exista ca potnetial si este pregatit pentru tine, indeplinirea acestui potential depinzand de efortul depus de tine iar tu avand libertatea de a alege sa duci la sfarsit ceea ce ti-a fost asezat in fata sau sa indeplinesti doar o parte.
 • Expresia,
  Este creat din toate literele numelui tau carora le-a fost stribuita o cifra si au fost adunate ,
  Ea dezvaluie constitutia fizicului si psihicului si orientarea ta catre telul vietii, L-ati putea numi si Destinul pentru ca reflecta ceea ce vrei tu sa fi sau sa faci in aceasta viata


 • Numarul Sufletului(dorintele),
  Se calculeaza doar prin vocalele din nume tau ,
  arata ce te motiveaza si care are o influenta majora asupra alegerilor in viata

Calea in viata reprezinta 40% din sine, Expresia este 30% si Numarul sufletului 20%, restul de 10% este compus din alti factori.

Te invit sa afli mai multe despre tine prin:

Raport Numerologic Simplu

Raport Numerologic Avansat

Raport Numerologic Complet

Raport Numerologic de Compatibilitare

Accesări: 752

This website uses Cookies View PrivacyPolicy