Secretul Cristalelor, Talismanelor si Amuletelor

Scris de Astro Whisperer

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Share

Inca de la inceputul istoriei scrise oamenii su creeat povesti si legende despre cristale care au o traditie lunga in a parea magice.Sunt folosite de regi, regine, preoti si chiar oameni de rand pentru a-si imbunatati anumite aspecte din viata lor, ca norocul, prosperitatea si sanatatea.

Cristalele si propietatiile lor au fost documentate de catre alchimisti, preoti, magicieni si shamani, dar nu numai cristale si mineralele, plantele si ierburile folosite pentru protejare, vindecare si atragerea starii de bine.

In intreaga istorie protietati de curatate. protectie si divinatie au fost atribuite pietrelor pretioase ca rubinul, safirul, smaraldul, pietre semipretioase ca ametistul, acvamarin si celelate minerale.

Despre Talsimane

Un cristal transformat  intr-un talisman are o putere speficica sa ajute o persoana amplificand propietatiile anturale a cristalului. Puterea talismanului este sa te ajue in atingerea telurilor tale si in viitorul pe care tu il doresti, ele nu serves ca o un obiect norocos

Talismanele pot fii purtate, carate asupra ta sau ampalsate in mediul unde traiesti

Despre Amulete

Amuletele sunt diferite fata de talismane prin faptul ca scopul principal este sa protejeze purtatorul prin focalizarea propietatiile naturale a cristalului sau pietrei semipretioase din care e facuta amuleta. Amuletele sunt de cele mai multe ori purtate

Cristalele, Talismanele si Amuletele- Locul lor in viata ta 

Istoria utilizarii Talismanelor si Amuletelor este lunga, puteriile lor se pot folosi ca sa atragi ceea ce doresti, sa protejeze ceea ce inseaman important pentru tine si sa-ti transfome viata in ceea ce iti doresti.

Accesări: 966

This website uses Cookies View PrivacyPolicy